miércoles, 24 de abril de 2013

IV jornade de victimología UB Victimización de las persones que ejercen la prostitución

IV jornade de victimología UB
16/05/13  |  IV Jornada Victimologia  |  Edifici Històric de la Universitat de Barcelona
La IV Jornada de Victimologia continua amb la iniciativa de l’edició anterior i torna a centrar-se en un col·lectiu d’alt risc per a la victimització, com són les persones que exerceixen la prostitució.

El col·lectiu de treballadores sexuals ha estat molt poc estudiat per la victimologia en el nostre país tot i haver-se constatat les múltiples formes de violència que experimenten gran part d’aquestes dones al llarg del cicle vital i amb les dificultats afegides que suposen per a la seva protecció aspectes com l’estigma social o la vida als marges de la legalitat.

La present jornada pretén oferir una visió comprehensiva de la victimizació en l’àmbit de la prostitució, al marge de posicions ideològiques, que afavoreixi el diàleg entre tots els sectors implicats. Per portar a terme aquest objectiu, comptarem amb experts nacionals i internacionals en l’àmbit, que mostraran les dades obtingudes en els estudis al respecte i amb la visió de persones que, per la seva tasca professional, tenen contacte amb el col·lectiu de treballadores sexuals i poden descriure la seva realitat.
Si no podeu assistir a la jornada, podeu seguir-la en directe per Internet i formular preguntes en línia durant el col·loqui.

 http://www.cejfe.cat/contenido.php?IDCONTENIDO=192342

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.